AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini çok şişman görmek

Kahve falında kendini çok şişman görmek

Kahve falında kendini çok şişman görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, ikinci bir şans vereceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, evlatlarının hayrını göreceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında kendini çok şişman gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziki düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında birini çok şişmanlamış görmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında şişman olmak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kendini şişmanlamış görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini şişman görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulur.

Kahve falında şişman birini görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında şişman birini dövmek kurulu düzeni olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında şişman olduğunu görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi şişman görmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir