AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok şiddetli yağmur görmek

Kahve falında çok şiddetli yağmur görmek

Kahve falında çok şiddetli yağmur görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, maddi sorunlarının artacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında çok şiddetli yağmur gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Kahve falında çok şiddetli yağmur görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek kalabalık günler geçirileceğine, kazancının sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında şiddetli yağmura yakalanmak duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına yorulur.

Kahve falında şiddetli yağmurda ıslanmak uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, büyük bir sorun oluşacağına delalettir.

Kahve falında şiddetli yağmur altında ıslanmak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına inanılır.

Kahve falında şiddetli yağmur yağması görmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında şiddetli yağmur görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir