AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına inanılır.

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Sürekli yarınınızı düşünerek hareket ediyorsunuz.

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok şiddetli kar yağdığını görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına tabir olunur.

Kahve falında şiddetli yağmur görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine inanılır.

Kahve falında şiddetli yağmurda ıslanmak mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok şiddetli yağmur görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, olumsuz haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur altında ıslanmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmura yakalanmak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur yağması görmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir