AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, rahatlığa erileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına yorulur.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel gördüyseniz:

  • Her zaman yüzünü gösteren bir konu tekrarlanabilir.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şiddetli sel görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, oldukça büyük başarılara delalet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında çok şiddetli yağmur görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında şiddetli yağmur altında ıslanmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında şiddetli yağmur yağması görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında şiddetli yağmurda ıslanmak çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında şiddetli yağmura yakalanmak öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir