AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiddetli yağmur altında ıslanmak

Kahve falında şiddetli yağmur altında ıslanmak

Kahve falında şiddetli yağmur altında ıslanmak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmur altında ıslanmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeyleri yaparak geleceğinizi güvence altına almanıza katkısı olabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında şiddetli yağmur altında ıslanmak çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmurda ıslanmak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, işsiz kalmaya inanılır.

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok şiddetli yağmur görmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına inanılır.

Kahve falında şiddetli yağmur yağması görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına yorulur.

Kahve falında şiddetli yağmurdan kaçmak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir