AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiddetli yağmura yakalanmak

Kahve falında şiddetli yağmura yakalanmak

Kahve falında şiddetli yağmura yakalanmak sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, maddi durumunun düzeleceğine, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında şiddetli yağmura yakalanmak gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlı kurmanız olasıdır.

Kahve falında şiddetli yağmura yakalanmak kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur yağması görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında şiddetli yağmur altında ıslanmak zorlukların çözüme kavuşacağına, büyük bir yükten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında şiddetli yağmurda ıslanmak sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, borç batağına düşeceğine inanılır.

Kahve falında çok şiddetli yağmur görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında şiddetli yağmurdan kaçmak kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şiddetli yağmur görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir