AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiddetli yağmur yağması görmek

Kahve falında şiddetli yağmur yağması görmek

Kahve falında şiddetli yağmur yağması görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, kişinin güzel işler yapacağına, geçim derdinin olmayacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmur yağması gördüyseniz:

  • Karşı taraftan beklediğiniz şekilde davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında şiddetli yağmur yağması görmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurun yağması görmek nice noksanlık içinde olduğuna, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurun yağmasını görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında yağmur yağması görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında çok yağmur yağmasını görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağması ve ıslanmak esenlik içinde olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağmasını izlemek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, ne yöne gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir