AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiddetli yağmur görmek

Kahve falında şiddetli yağmur görmek

Kahve falında şiddetli yağmur görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, küslükleri gidereceğine, hayatını ailesine adayacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına işarettir.

Kahve falında şiddetli yağmur gördüyseniz:

  • Ani teklifler, davetler, olaylar ya da öneriler daha önce bildirdiğiniz planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında çok şiddetli yağmur görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yeni bir makama sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur yağması görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında şiddetli yağmurdan kaçmak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur altında ıslanmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine işaret eder.

Kahve falında şiddetli yağmur görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında şiddetli yağmurda ıslanmak insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına yorulur.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir