AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok pencereli ev görmek

Kahve falında çok pencereli ev görmek

Kahve falında çok pencereli ev görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kalbinin küt küt edeceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, hatalarından erken döneceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulur.

Kahve falında çok pencereli ev gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarını veya fiyatlarını belirten kişiler işlerinizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında ev pencere görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden eve girmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ev penceresi görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında pencereden eve bakmak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil pencereli ev görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında eve pencereden girmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir eve pencereden girmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında penceresi açık ev görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir