AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir eve pencereden girmek

Kahve falında bir eve pencereden girmek

Kahve falında bir eve pencereden girmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, yeni hobiler edinileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında bir eve pencereden girmek gördüyseniz:

  • Baskıcı veya aşırı ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında eve pencereden girmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden eve girmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bir eve pencereden girmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, işini en iyi şekilde yapacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden içeri girmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında evine pencereden girmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden girmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında penceresi olmayan ev görmek tecrübe sahibi olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına işarettir.

Kahve falında penceresiz ev görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir