AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok musluk görmek

Kahve falında çok musluk görmek

Kahve falında çok musluk görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok musluk gördüyseniz:

  • Yatırımını önceden yaptığınız şeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında damlayan musluk görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında musluk tamir etmek hayatın kolaylaşacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında musluk başlığı görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet eder.

Kahve falında musluğu kapatmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına delalet eder.

Kahve falında muslukta su içmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine yorulur.

Kahve falında musluk başı görmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında musluklardan su aktığını görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında altın musluk görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir