AnaSayfa / Genel / Kahve falında muslukta su içmek

Kahve falında muslukta su içmek

Kahve falında muslukta su içmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, buna rağmen kazanç getireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muslukta su içmek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz güvensizdir.

Kahve falında musluktan su içmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muslukta su içmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan kana kana su içmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine yorulur.

Kahve falında musluk suyu içmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında musluktan akan su içmek iş sahibi olunacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işarettir.

Kahve falında musluktan su görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, işlerinin çok iyi olacağına inanılır.

Kahve falında musluktan bulanık su aktığını görmek dünya malı elde edeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir