AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluk başı görmek

Kahve falında musluk başı görmek

Kahve falında musluk başı görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında musluk başı gördüyseniz:

  • Sevdikleriniz sizden ilgi bekliyor.

Kahve falında musluk başı görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine işarettir.

Kahve falında akan musluğu kapatmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında muslukta el yıkamak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına rivayet eder.

Kahve falında musluk başlığı görmek iyileşme göstereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında boşa akan musluğu kapatmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında musluk suyu içmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya alamet etmektedir.

Kahve falında musluktan su doldurmak derin bir nefes alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına tabir olunur.

Kahve falında akan musluk görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, güzel bir evliliğe işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir