AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluk tamir etmek

Kahve falında musluk tamir etmek

Kahve falında musluk tamir etmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, çok büyük başarı kazanacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, herkesin desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında musluk tamir etmek gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak doğru olmayabilir.

Kahve falında musluk tamir etmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boşa akan musluğu kapatmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında musluklar görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, büyük işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında musluğu kapatmak kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında musluktan bulanık su aktığını görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında altın musluk görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında musluk almak işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında akan musluk kapatmak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir