AnaSayfa / Genel / Kahve falında damlayan musluk görmek

Kahve falında damlayan musluk görmek

Kahve falında damlayan musluk görmek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, aile hayatının bozulacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında damlayan musluk gördüyseniz:

  • Umutlarınızı yeşillendirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında damlayan musluk görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına inanılır.

Kahve falında kulağa damla damlatmak maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işaret eder.

Kahve falında su damlası görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, zaferler kazanacağına yorulur.

Kahve falında bir kaç damla kan görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında bir damla gözyaşı görmek her istediğini alabileceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damlayan su görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, korkularından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burun damlası görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında damla sakızı görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir