AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluklardan su aktığını görmek

Kahve falında musluklardan su aktığını görmek

Kahve falında musluklardan su aktığını görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında musluklardan su aktığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisinden biraz uzak kalıyorsunuz.

Kahve falında musluklardan su aktığını görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında musluktan su aktığını görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet eder.

Kahve falında musluktan su akması görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, hasta olanın da iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında musluktan çamurlu su aktığını görmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında musluktan bulanık su aktığını görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine delalettir.

Kahve falında akmayan musluk görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında musluktan kan aktığını görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir