AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluk başlığı görmek

Kahve falında musluk başlığı görmek

Kahve falında musluk başlığı görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında musluk başlığı gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisi neyse onu yapmalısınız.

Kahve falında musluk başlığı görmek insanlarla arasının açılacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yatak başlığı görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında duş başlığı görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında başlık parası istemek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına tabir olunur.

Kahve falında başlık takmak üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çelik başlık görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında musluk takmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın musluk görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir