AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın musluk görmek

Kahve falında altın musluk görmek

Kahve falında altın musluk görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, rahat erileceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, kazanılan paranın artacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine işaret eder.

Kahve falında altın musluk gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı farklı yollara sapmadan direkt konuşmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında altın musluk görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boşa akan musluğu kapatmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına delalettir.

Kahve falında musluk temizlemek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, rahat rahat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında musluktan su doldurmak kalabalık günler geçirileceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında patlayan musluk görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, canının ve malının garantide olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında musluğu açmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında musluk patlaması görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işarettir.

Kahve falında musluk açmak mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir