AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluğu kapatmak

Kahve falında musluğu kapatmak

Kahve falında musluğu kapatmak her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında musluğu kapatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya meslektaşlarınız sizi yanlış yönlendirebilir, yanlış bilgiler verebilir veya verilen tavsiyeler doğru hesaplanmamış olabilir.

Kahve falında akan musluk kapatmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında boşa akan musluğu kapatmak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan musluğu kapatmak galibiyetlerinin de çoğalacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında musluk kapatmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak daima secde ve şükür edeceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında musluğu kapatamamak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine işarettir.

Kahve falında musluğu kapatmak kazancını artıracağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında musluk tamir etmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, başarıya ve zafere doymayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir