AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kırık yumurta görmek

Kahve falında çok kırık yumurta görmek

Kahve falında çok kırık yumurta görmek ondan şifa göreceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, huzur bulacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok kırık yumurta gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrollü yapmalısınız.

Kahve falında dolapta kırık yumurta görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık yumurta görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında kırık bıldırcın yumurtası görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, hayat boyu desteği olacağına yorulur.

Kahve falında kırık yumurta vermek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ kırık yumurta görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, büyük rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kabuğu kırık yumurta görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine inanılır.

Kahve falında kırık çiğ yumurta görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında kırık yumurta sarısı görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir