AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolapta kırık yumurta görmek

Kahve falında dolapta kırık yumurta görmek

Kahve falında dolapta kırık yumurta görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına inanılır.

Kahve falında dolapta kırık yumurta gördüyseniz:

  • Evdeki veya özel yaşamınızdaki sorunlar iş hayatınızda verimi düşürebilir.

Kahve falında dolapta kırık yumurta görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kırık dolap görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolaba yumurta koymak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolapta yumurta görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık yumurta almak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık tavuk yumurtası görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına alamet eder.

Kahve falında yumurtayı kırık görmek herkes tarafından saygı göreceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık kaz yumurtası görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir