AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık yumurta vermek

Kahve falında kırık yumurta vermek

Kahve falında kırık yumurta vermek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işarettir.

Kahve falında kırık yumurta vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya sosyal yaşamınızla ilgili seçenekleriniz kendisini göstermeye başlıyor.

Kahve falında kırık çiğ yumurta görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine delalet eder.

Kahve falında dolapta kırık yumurta görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık yumurta toplamak hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına delalettir.

Kahve falında kırık yumurta görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurtayı kırık görmek çarelere kavuşacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık bıldırcın yumurtası görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, onlardan medet umacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık tavuk yumurtası görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında çok kırık yumurta görmek rahata kavuşmaya, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir