AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık yumurta görmek

Kahve falında kırık yumurta görmek

Kahve falında kırık yumurta görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine inanılır.

Kahve falında kırık yumurta gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Kahve falında kırık yumurta almak iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık yumurta toplamak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, solan yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında dolapta kırık yumurta görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık çiğ yumurta görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kırık yumurta vermek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine işaret eder.

Kahve falında yumurtayı kırık görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık tavuk yumurtası görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, işinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında yumurta kırık görmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir