AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuğu kırık yumurta görmek

Kahve falında kabuğu kırık yumurta görmek

Kahve falında kabuğu kırık yumurta görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, varlık içinde yaşayacağına, dara düşeceğine inanılır.

Kahve falında kabuğu kırık yumurta gördüyseniz:

  • Yaratıcı projelere dahil olabilir veya mevcut projeleri renklendirebilirsiniz.

Kahve falında kabuğu kırık yumurta görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında kırık yumurta kabuğu görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurtayı kabuğuyla yemek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işaret eder.

Kahve falında kabuksuz yumurta görmek yerinde saymayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta yemek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, malının ve kazancının tam olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kabuklu yumurta görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında yumurta kabuğu soymak insanlar tarafından ayıplanacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz yumurta kabuğu görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir