AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık çiğ yumurta görmek

Kahve falında kırık çiğ yumurta görmek

Kahve falında kırık çiğ yumurta görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, şükredeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kırık çiğ yumurta gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çiğ kırık yumurta görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, darlık içine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık çiğ yumurta görmek terslik yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ yumurta almak beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı yemek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ yumurta kusmak özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta kırmak maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet eder.

Kahve falında kırılmış çiğ yumurta görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını yemek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir