AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ kırık yumurta görmek

Kahve falında çiğ kırık yumurta görmek

Kahve falında çiğ kırık yumurta görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında çiğ kırık yumurta gördüyseniz:

  • İst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında çiğ kırık yumurta görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık çiğ yumurta görmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta kırmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı yemek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda çiğ yumurta görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında çiğ yumurta almak makbul olan mallar edineceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ yumurta yemek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, rakiplerini yeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir