AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık bıldırcın yumurtası görmek

Kahve falında kırık bıldırcın yumurtası görmek

Kahve falında kırık bıldırcın yumurtası görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında kırık bıldırcın yumurtası gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi genişletmek için faaliyetlerde bulunmalısınız.

Kahve falında kırık bıldırcın yumurtası görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında bıldırcın yumurtası görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası yemek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında bıldırcın yumurtası kırmak iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına delalettir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası toplamak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası içmek herkesin önünde olacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bıldırcın görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın kuşu yakalamak ruhen rahatlığa erileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir