AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık yumurta sarısı görmek

Kahve falında kırık yumurta sarısı görmek

Kahve falında kırık yumurta sarısı görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık yumurta sarısı gördüyseniz:

  • Biraz araştırma yapmanızda fayda var.

Kahve falında kırık yumurta sarısı görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, insanlar tarafından sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık tavuk yumurtası görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, kötü noktalara geleceğine inanılır.

Kahve falında kırık bıldırcın yumurtası görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çok kırık yumurta görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kırık çiğ yumurta görmek iyi günler yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kırık yumurta almak maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, şansın önünün kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta kırık görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sorunlarını aşacağına işarettir.

Kahve falında yumurtayı kırık görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir