AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kilo almış görmek

Kahve falında çok kilo almış görmek

Kahve falında çok kilo almış görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, önemli yerlere geleceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, alim ve bilge insan olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok kilo almış gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken büyük bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında birini çok kilo almış görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, kolaylık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kilo almış erkek görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kilo almış birini görmek maddi gücünün yerine geleceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında birini kilo almış görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına yorulur.

Kahve falında kişiyi kilo almış görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kendini kilo almış görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye işaret eder.

Kahve falında bir insanı kilo almış görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çok kilo almış görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, büyük savaşların yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir