AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilo almış erkek görmek

Kahve falında kilo almış erkek görmek

Kahve falında kilo almış erkek görmek ekmeğin kesileceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine, onu dinleyeceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilo almış erkek gördüyseniz:

  • Danışmanlık almaktan çekinmemeniz durumunda kendinizi yenilmenizi sağlayacak fırsatlar doğabilir.

Kahve falında kilo almış erkek görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına tabir olunur.

Kahve falında kilo almış birini görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanı kilo almış görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kilo almış görmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kilo almış görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını kilo almış görmek bazı ortaklıklar kuracağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işarettir.

Kahve falında çok kilo almış görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kilo almış görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir