AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kilo almış görmek

Kahve falında birini kilo almış görmek

Kahve falında birini kilo almış görmek tüm sorunlarının biteceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında birini kilo almış gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak ya da üstesinden gelebileceğinizden fazla yük almak ilişkilerde problemlere neden olabilir.

Kahve falında kendini kilo almış görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kişiyi kilo almış görmek malının, parasının ve makamının artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını kilo almış görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilo almış erkek görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında çok kilo almış görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına işaret eder.

Kahve falında kilo almış birini görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanı kilo almış görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işaret eder.

Kahve falında birini kilo almış görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir