AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişiyi kilo almış görmek

Kahve falında kişiyi kilo almış görmek

Kahve falında kişiyi kilo almış görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, sorunlarından arınacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kişiyi kilo almış gördüyseniz:

  • Gerçekten arzu ettiğiniz şeylerin olma olasılığı konusunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında kişiyi kilo almış görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalettir.

Kahve falında çok kilo almış görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kilo almış erkek görmek büyük sorunların yaşanacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını kilo almış görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birini çok kilo almış görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, mubah olmayan yollara sapacağına delalettir.

Kahve falında başkasını kilo almış görmek işlerinin ters gideceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalettir.

Kahve falında kendini kilo almış görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanı kilo almış görmek iyi kısmetleri olacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir