AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kilo almış görmek

Kahve falında kendini kilo almış görmek

Kahve falında kendini kilo almış görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kilo almış gördüyseniz:

  • Romantik bir yapı içine girip diğer konuları sıkıcı bulabilirsiniz.

Kahve falında kendini kilo almış görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, bahtının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanı kilo almış görmek mutluluk bulacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında başkasını kilo almış görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sürekli tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kişiyi kilo almış görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına rivayet eder.

Kahve falında kilo almış birini görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına alamet eder.

Kahve falında kilo almış erkek görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına alamet eder.

Kahve falında birini kilo almış görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kilo almış görmek seyahatlere katılacağına, büyük düşüneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir