AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini çok kilo almış görmek

Kahve falında birini çok kilo almış görmek

Kahve falında birini çok kilo almış görmek sevdiği birine hediye alacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini çok kilo almış gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce, söylediklerinde haklı yerler olup olmadığına da bir bakmanızda fayda var.

Kahve falında çok kilo almış görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kilo almış görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanı kilo almış görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilo almış erkek görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kilo almış görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini kilo almış görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulur.

Kahve falında birini çok kilo almış görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında kişiyi kilo almış görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir