AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilo almış birini görmek

Kahve falında kilo almış birini görmek

Kahve falında kilo almış birini görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, sevap işleyeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilo almış birini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir durumda güç toplamanız gerekiyor.

Kahve falında arkadaşını kilo almış görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kilo almış görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, dertlerin ve sorunların artacağına delalettir.

Kahve falında çok kilo almış görmek gözyaşının kuruyacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kişiyi kilo almış görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, çok daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilo almış birini görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanı kilo almış görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını kilo almış görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi kilo almış görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir