AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı kilo almış görmek

Kahve falında bir insanı kilo almış görmek

Kahve falında bir insanı kilo almış görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine işaret eder.

Kahve falında bir insanı kilo almış gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular istediğiniz hali almaya başlıyor.

Kahve falında bir insanı kilo almış görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kilo almış erkek görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, özlemlerini bitireceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi kilo almış görmek büyük miktarda para kazanacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını kilo almış görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kişiyi kilo almış görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine delalettir.

Kahve falında birini çok kilo almış görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kilo almış görmek komşular tarafından kötülenileceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını kilo almış görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir