AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kilo aldığını görmek

Kahve falında çok kilo aldığını görmek

Kahve falında çok kilo aldığını görmek dertleri biteceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, hayırlı kapılar açılacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında çok kilo aldığını gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmenin yollarını aramaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının kilo aldığını görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin kilo aldığını görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine alamet eder.

Kahve falında yakınının kilo aldığını görmek stres içinde günler geçireceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok kilo aldığını görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kilo aldığını görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin kilo aldığını görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında bir kişinin kilo aldığını görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kilo aldığını görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir