AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının kilo aldığını görmek

Kahve falında yakınının kilo aldığını görmek

Kahve falında yakınının kilo aldığını görmek çok sevileceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, çözümlere kavuşacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınının kilo aldığını gördüyseniz:

  • İçsel olarak ne yapmanız gerektiğinin farkındasınız.

Kahve falında yakınının kilo aldığını görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında bir kişinin kilo aldığını görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kilo aldığını görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin kilo aldığını görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kilo aldığını görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok kilo aldığını görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin kilo aldığını görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığın birinin kilo aldığını görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir