AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kilo aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının kilo aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının kilo aldığını görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hedeflerini tutturacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kilo aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda onaylanma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının kilo aldığını görmek hatalı yollara gireceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin çok kilo aldığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin kilo aldığını görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, imkânların çok daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının kilo aldığını görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kilo aldığını görmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kilo aldığını görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığın birinin kilo aldığını görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin kilo aldığını görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir