AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin kilo aldığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin kilo aldığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin kilo aldığını görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Ruhsal hastalıklara açıksınız.

Kahve falında kardeşinin kilo aldığını görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında zayıf birinin kilo aldığını görmek kişinin başarılarının artacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında bir kişinin kilo aldığını görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında kilo aldığını görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına inanılır.

Kahve falında eşinin kilo aldığını görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında hastanın kilo aldığını görmek atılıma geçeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kilo aldığını görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün kilo aldığını görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir