AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin kilo aldığını görmek

Kahve falında eşinin kilo aldığını görmek

Kahve falında eşinin kilo aldığını görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına inanılır.

Kahve falında eşinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapmış ya da yapmak üzere oldukları hataları gösterme eğiliminde olablirsiniz.

Kahve falında eşinin kilo aldığını görmek tartışmaların sona ereceğine, adının her yerde geçeceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığın birinin kilo aldığını görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin kilo aldığını görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza alamet eder.

Kahve falında birinin çok kilo aldığını görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin kilo aldığını görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin kilo aldığını görmek atılan adımların zarar getireceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalettir.

Kahve falında kilo aldığını görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün kilo aldığını görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir