AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kilo aldığını görmek

Kahve falında başkasının kilo aldığını görmek

Kahve falında başkasının kilo aldığını görmek rahat bir hayata adım atılacağına, iyileşme göstereceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kilo aldığını gördüyseniz:

  • Zaten çalışma isteksizliği gelecek.

Kahve falında sevgilinin kilo aldığını görmek başarılarını arttıracağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin kilo aldığını görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin kilo aldığını görmek mal ve varlık sahibi olacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kilo aldığını görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında ölünün kilo aldığını görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığın birinin kilo aldığını görmek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kilo aldığını görmek kurtuluşu bulacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kilo aldığını görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir