AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kilo aldığını görmek

Kahve falında birinin kilo aldığını görmek

Kahve falında birinin kilo aldığını görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kıskanabilir veya tehdit altında hissedebilirler.

Kahve falında arkadaşının kilo aldığını görmek imkânların günden güne azalacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kilo aldığını görmek işlerinin aksayacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kilo aldığını görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında zayıf birinin kilo aldığını görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin kilo aldığını görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığın birinin kilo aldığını görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kilo aldığını görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında ölünün kilo aldığını görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir