AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin kilo aldığını görmek

Kahve falında bir kişinin kilo aldığını görmek

Kahve falında bir kişinin kilo aldığını görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir kişinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Bittiğini zannettiğiniz bir iş, sizi şaşırtarak yeniden karşınıza çıkabilir.

Kahve falında bir kişinin kilo aldığını görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına yorulur.

Kahve falında birinin kilo aldığını görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kötü bir habere veya tehlikeye işaret eder.

Kahve falında arkadaşının kilo aldığını görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine işarettir.

Kahve falında eşinin kilo aldığını görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığın birinin kilo aldığını görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına delalettir.

Kahve falında kilo aldığını görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının kilo aldığını görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, işinde itibar edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin kilo aldığını görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir