AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kabak görmek

Kahve falında çok kabak görmek

Kahve falında çok kabak görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, rahata erileceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında çok kabak gördüyseniz:

  • Bazı konuları bizzat sonuçlandırmak için girişimlerde bulunmadan önce, olayların ya da sorunların asıl nedenlerine odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında ağaçta bal kabağı görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolma kabağı görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kabak fidesi görmek geleceğinin de umut vadedeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında iri kabak görmek endişelerin biteceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcan kabak görmek yüklü siparişler alacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kabak ve salatalık görmek şifaya kavuşacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabak lifi görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bal kabağı çalmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir