AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal kabağı çalmak

Kahve falında bal kabağı çalmak

Kahve falında bal kabağı çalmak sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, talihinin artacağına işaret eder.

Kahve falında bal kabağı çalmak gördüyseniz:

  • Mevcut çelişkili durumlardan kurtulmak için yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında bal kabağı çalmak güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bal kabak tatlısı görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, hayal kırıklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden bal kabağı almak büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ağaçta bal kabağı görmek şansının ve bahtının açılacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında bal kabağı tatlısı yemek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, bazı ortak işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bal kabağı ağacı görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bal kabağı tatlısı görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalettir.

Kahve falında kabak çalmak çok sevileceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir