AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri kabak görmek

Kahve falında iri kabak görmek

Kahve falında iri kabak görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, bunun için sabırsızlanacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında iri kabak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında iri kabak görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabak görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında dalından kabak koparmak para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, yeni yollara girileceğine işarettir.

Kahve falında kabak pişirmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı kabak görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına delalet eder.

Kahve falında tatli kabak görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında birine kabak vermek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına delalet eder.

Kahve falında kabak kesmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir