AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan kabak görmek

Kahve falında patlıcan kabak görmek

Kahve falında patlıcan kabak görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine inanılır.

Kahve falında patlıcan kabak gördüyseniz:

  • Güçlü bir duruma gireceksiniz.

Kahve falında kabak ve patlıcan görmek yol alacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında patlıcan kabak görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcan ve kabak görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında patlıcan tohumu görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında kızartılmış patlıcan görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patlıcan istemek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcan ekmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında patlıcan musakka görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir