AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta bal kabağı görmek

Kahve falında ağaçta bal kabağı görmek

Kahve falında ağaçta bal kabağı görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, tartışma yaşayacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, ruhlarına mevlit okutacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta bal kabağı gördüyseniz:

  • Bazı konularda zıt fikirleri olan kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Kahve falında bal kabağı ağacı görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta bal kabağı görmek zor zamanlar geçireceğine, kendisine uğur getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden bal kabağı almak muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bal kabak tatlısı görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına işarettir.

Kahve falında bal kabağı tatlısı görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında bal kabağı çalmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bal kabağı tatlısı yemek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak ağacı görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, hayatının iplerini eline alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir