AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak lifi görmek

Kahve falında kabak lifi görmek

Kahve falında kabak lifi görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında kabak lifi gördüyseniz:

  • Belli konularda otorite konumuna gelebilir, gücü elinize geçirebilir veya fikirlerine danışılacak kişi pozisyonunu alabilirsiniz.

Kahve falında kabak lifi görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında banyo lifi görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil lif görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işarettir.

Kahve falında banyo lifi almak kişinin hayatının değişeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında lif almak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi lif görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz lif örmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında lif sabunlamak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir